Karaoke | Trendseteri
Menu

Tag: Karaoke

Новогодишна караоке ноќ со…

3200
  Новогодишна забава во „Ало – Ало“   Тимот кој го смени секојдневието во градот, тимот кој се потруди…

All I Want for…

1587
Прекрасна караоке изведба на новогодишниот хит на Мараја Кери   Џејмс Кордин со неговото лејт најт шоу е познат за…