JZJ | | Trendseteri
Menu

Tag: JZJ

Новата гламурозна колекција на…

43253
Ремек дело создадено од рацете на најуспешниот дизајнер во Македонија, Златко Јовановски   Кога е модата во прашање, нашиот…

Дизајнерски маски за здравствените…

6806
Златко Јавоновски како пример кој треба да го следат многу други   Додека големи компании ја злоупотребуваат моменталната ситуација…