horoskop | Trendseteri - Part 2
Menu

Tag: horoskop

Бик

Бик

1697
Бик   21. Април – 20. Мај   Бик – жени Таа е чувствителна, тивка и трпелива по природа,…
Јарец

Јарец

2170
Јарец   22. Декември – 20. Јануари   Јарец – жена Таа е родена за да се стреми кон…
Стрелец

Стрелец

1608
Стрелец   23. Ноември – 21. Декември   Стрелец – жени Веселата природа на жените Стрелци ги прави атрактивни…
Скорпија

Скорпија

1963
Скорпија   24. Октомври – 22. Ноември   Скорпија – жени Тие се навистина моќни жени со силнавоља и…
Вага

Вага

2283
Вага   24. Септември – 23. Октомври Вага – жени Таа е симпатична, но софистицирана и ги врти сите…