fun house | | Trendseteri
Menu

Tag: fun house

Една година „Fun House“

1905
  Роденденска забава на „Fun House“ за најмалите Трендсетери   „Fun House“ го прославува првиот роденден. Една година во…

Park Hotel & Spa…

2285
Отварање на најголемата тераса во градот   Park Hotel & Spa, кој се наоѓа во градскиот парк веднаш поред кејот…

Fun House за нашите…

6966
Се отвара најголемата игротека во Скопје – Fun House Точно за денот на шегата, 1. Април, отвара најголемата игротека…