fitness | Trendseteri
Menu

Tag: fitness

Искористи ги овие фитнес…

3779
Поставете си нови цели во однос на вежбањето во иднина и добијте најдобра можна форма Без разлика кои фитнес…

Health, Fitness & Wellness…

7708
22 & 23ти септември 2018, Градски Парк Скопје – терени Работнички   Откако се израдувавме дека Health, Fitness &…

Bodytec

2344
Со BODYTEC против целулитот   Новиот начин на вежбање со ниско фрекфентната струја покажа дека има значителни резултати во…