fighter | Trendseteri
Menu

Tag: fighter

Малиот „Кики“ со срце…

15733
Кристијан „Кики“ Воденски најмладиот „MMA Fighter“ во Германија   На возраст од само 11 години, Кристијан Воденски со потекло…