faci | Trendseteri
Menu

Tag: faci

Зоки Фаци – Фаца…

4060
Зоки-Фаци на генерална проба – Мерак имам, да се тетовирам!   Зоран Василевски, алиас Зоки – Фаци, фаца која…

Јака штикла: Fashion Week…

4127
 Јака штикла: Fashion Week – Skopje како да е рикверц во времето   Добивам културен меил од организаторите на…