Emir Uyar | | Trendseteri
Menu

Tag: Emir Uyar

Адријана Лима со турски…

2585
Адријана Лима во љубов со познатиот турски бизнисмен Емир Ујар Адријана Лима ја надмина разделбата со турскиот писател Метин…