Djordje Balasevic | Trendseteri
Menu

Tag: Djordje Balasevic

Почина Ѓорѓе Балашевиќ

5649
Една легенда нè напушти Славниот музичар и пејач Ѓорѓе Балашевиќ почина денеска на 67 години како последица од коронавирусот. Пред…