David Beckham | | Trendseteri
Menu

Tag: David Beckham

Дејвид Бекам со нов…

15935
Насилството ги обележува децата засекогаш   Новиот филм во кој настапува амбасадорот на УНИЦЕФ, Дејвид Бекам ја нагласува потребата…

Фризурата на Бекам го…

2015
  Бекам трендсетер и метрополит   Фудбалската легенда Дејвид Бекам како и да се потстриже,тоа веќе станува моден тренд.…