Coco Chanel | Trendseteri
Menu

Tag: Coco Chanel

Coco Chanel: 20 најпознати…

2202
Никој не е млад по 40тата година, но неодоливи можеме да бидеме било кога!   Со својот стил на…

Есенски „must have“

7496
Го носат сите трендсетерки   Ова парче го прослави Coco Chanel, а сега го носат сите трендсетерки. Неа можеме…