Casa Cubana | | Trendseteri
Menu

Tag: Casa Cubana

Карибите во центарот на…

2883
Почувствувајте го вкусот на Карибите „Salsa & Punto“ е група за кубанска музика создадена во Република Србија во 2007…

Кубанска инвазија во Скопје

2841
Casa Cubana – Вкусот на Карибите во центарот на Скопје   Бидете дел од најлудите забави во стилот на…

DJ Salazar – Cuba

2347
Само на едно место во Македонија директно од Куба   Ноќта која ја очекувавме пристигна во CASA CUBANA! Овој…

Музика, латино, салса и…

1197
Музика, латино, салса и „Casa Cubana“   Со нова енерија, на старо познато, CASA CUBANA ве покануваме на танцова забава во…

Карибите во центарот на…

1571
Кубанска инвазија на кејот во Скопје   И оваа недела, најлудите забави во стилот на Куба, со ритмови, музика,…

Почувствувајте го вкусот на…

1416
Жешка атмосфера за ладните денови   Забава во стилот на Куба, со ритмови, музика, движења помешани со оригинален вкус…

Casa Cubana

20846
Жешка атмосфера за ладните денови – Карибите на кејот   Со нова енерија, на старо познато, CASA CUBANA ве покануваме…

Почувствувајте го вкусот на…

952
Casa Cubana – Почувствувајте го вкусот на Карибите   Забава во стилот на Куба, со ритмови, музика, движења помешани…

Роберто Карлос во Скопје

6600
Роберто Карлос на коктејл во Casa Cubana во Скопје   Ден пред големото SuperCup финале во Скопје, допатуваа познати…

Скопје со вкус на…

3315
  Музика, салса и Casa Cubana   Casa Cubana ни ја носи душата на Карибите во центарот на Скопје.  Дали кафе…