biljana shkortova | | Trendseteri
Menu

Tag: biljana shkortova

Билјана Шкортова

2579
Совршен спој, гаранција за успех   Една слика илјада зборови и уште толку претпоставки. Заедничката фотографија која Шкортова ја…