apple | Trendseteri
Menu

Tag: apple

Google, Pepsi, Apple, Amazon,…

5466
Како најпознатите светски брендови ги добиле своите имиња?   Заедничко за сите светски популарни компании е во тоа што…

Натпревар на Apple за…

2887
За професионалци, но и за фото ентузијасти аматери – Apple Night mode фотографии   Американскиот гигант Apple отвори интересен…

Новиот iPhone 8

1691
Новиот iPhone 8 во продажба тек од 2018?   Кога почнавме да ги примаме сите веродостојни информации за новите…

Новиот MacBook Pro

1862
Apple го претстави новиот MacBook Pro со лента на допир   Apple го одржа својот настан на којшто како…