App | | Trendseteri
Menu

Tag: App

Оваа апликација го троши…

2083
Компанијата „Sandvine“ ги истражи нашите навики околу „паметниот телефон“ Компанијата „Sandvine“ претстави анкета во врска со односот на мобилни…