airbus 330 | | Trendseteri
Menu

Tag: airbus 330

Како патуваат најбогатите

987
Како летаат најбогатите   Може да биде хотел со пет ѕвезди, но тоа е всушност ЕРБАС А330 ВИП, палатата…