adidas | Trendseteri
Menu

Tag: adidas

Google, Pepsi, Apple, Amazon,…

5620
Како најпознатите светски брендови ги добиле своите имиња?   Заедничко за сите светски популарни компании е во тоа што…

Моќта на славните личности

4306
Дури и Адидас, Прада и Бриони бараат амбасадори на црвениот тепих Додека повеќето од нас се вратија од зимувањето…

Прада и Адидас ги…

3728
Prada x Adidas лимитирана колекција   Италијанскиот дизајнерски моден гигант и омилениот германски спортски бренд за здружија и заеднички…

Патика со традиција

2355
11 најпопуларни патики на сите времиња   Chuck Taylor All-Stars – Произведени во 1932 година Adidas San Smiths –…

Adidas од робот

1530
  Adidas патика произведена 100% од робот…made in Germany   Гигантот за спортска опрема ги објави фотографиите на првите…