40+ | Trendseteri
Menu

Tag: 40+

И во 40-тите како…

13571
Мода во 40-тите: Неколку парчиња облека со кои секогаш ќе изгледате неверојатно   Додека да наполни 40 години, речиси…

Правила за добар стил:…

8060
Овие парчиња облека не се повеќе за вас   Иако веруваме дека не постојат правила кои треба строго да…