2017 | Trendseteri
Menu

Tag: 2017

Оскари 2017 – “Moonlight”…

4019
Оскари 2017 – “Moonlight” прогласен за најдобар филм   Вчера се одржа најгламурозната церемонија во светот: доделувањето на „Оскарите“…