#Џејмс Бонд | | Trendseteri
Menu

Tag: #Џејмс Бонд

Каков накит носи новата…

4148
Ана де Армас накитена со дијаманти   Една од причините поради која со нетрпение го очекуваме новото продолжение на…

Џејмс Бонд во женска…

5638
Адријана Лима, Џиџи Хадид, Ирина Шејк и Џоан Смалс Иако модата во светот се менуваше и еволуираше низ годините,…

Новите Џејмс Бонд очила…

2407
Очилата кои ја имаат главната улога во “No Time To Die”   Barton Perreira успешно ја лансираше новата лимитирана…