#Џеф Безос | | Trendseteri
Menu

Tag: #Џеф Безос

Како Џеф Безос станал…

5373
Џеф Безос – сопственикот на “Amazon.com” Џеф Безос е американски претприемач, основач и извршен директор на компанијата за трговски…