Ѓорѓе Балашевиќ | Trendseteri
Menu

Tag: Ѓорѓе Балашевиќ

Почина Ѓорѓе Балашевиќ

5649
Една легенда нè напушти Славниот музичар и пејач Ѓорѓе Балашевиќ почина денеска на 67 години како последица од коронавирусот. Пред…