#шопинг | Trendseteri
Menu

Tag: #шопинг

Селин Дион го претстави…

3364
Платформата покажа како ќе изгледа шопингот во иднината   Музичката дива Селин Дион отсекогаш претставувала модна камелеонка. Од нејзиниот…