#шампањ | | Trendseteri
Menu

Tag: #шампањ

Францускиот creme de la…

1324
Најлуксузните видови на шампањ   Шампањот претставува победнички луксузен пијалак. Ниту еден алхохолен пијалок на светот не може да…