Фризер | Trendseteri
Menu

Tag: Фризер

Фризерски салон – Popeye

6650
И во време на карантин треба да се зачува стилот   Пандемијата сите нè погодува, шти не значи дека…

Бесплатно шишање

3049
Свечано отварање со гратис шишање и коктел Покана за присуство на свечено отварање20 ти март среда во 17 часот…

Шишање на полноќ

3736
Само на едно место ја имате приликате да се шишате на полноќ   Имено, по повод празникот Бајрам но…