Фарбање | Trendseteri
Menu

Tag: Фарбање

Фарбање на коса со…

6427
Наместо на леб, „Nutella“ во коса   Фризерското студио „Abed & Samer“ кое што се наоѓа во Бејрут/Либан, нуди…