уницеф | Trendseteri
Menu

Tag: уницеф

Дејвид Бекам со нов…

16297
Насилството ги обележува децата засекогаш   Новиот филм во кој настапува амбасадорот на УНИЦЕФ, Дејвид Бекам ја нагласува потребата…