#уметност | Trendseteri
Menu

Tag: #уметност

Воодушевувачки уметнички дела од…

2954
Уметноста не знае за граници   Овој уметник остави свој белег низ целиот свет, а неговата најголема инспирација се…

Гоце Андоноски: “Моите дела…

5166
Македонскиот уметник со повеќе од 30 изложби ширум Германија Гоце Андоноски е роден во Германија, по потекло македонец од…

Ги изгубил двете раце…

1898
Уметник, не по избор, туку случајно Сликарската уметност го ангажира лицето со телесен инвалидитет целосно и ја менува неговата…