тренинг | Trendseteri
Menu

Tag: тренинг

Подигнете го спортскиот дух:…

2395
Пуштете ги звучниците на најгласно и почнете со тренинг!   Повеќето од нас не можат да си го замислат…

Минимален временски влог –…

10011
Теретана за оние кои немаат доволно време, но сакаат експресни резултати   Имено, се работи за ЕМС или електро-мускулна…