трендсетер | Trendseteri
Menu

Tag: трендсетер

Жена која разубавуа сè…

9756
30 годишната самохрана мајка која разубавува сè околу себе!   Елена Јанев, жена, мајка, кралица која храбро чекори низ…

Гласот на трендсетерството

11986
На вистинските „Трендсетери“ не им се потребни Гучи и Прада Времињата се менуваат, а се менуваат и актуелните работи…