Трендсетери меѓу нас | Trendseteri
Menu

Tag: Трендсетери меѓу нас

Јована Трајковска – трендсетерка…

6594
Новата ѕвезда е на повидок   На спектакуларниот настан “Инфлуенсер на годината” кој беше организиран од “Убавина и здравје”,…

Ана Марија Таневска

5718
Трендсетери меѓу нас – Ана Марија Таневска Не треба да си славна и позната личност за да бидеш трендсетер.…

Жена која разубавуа сè…

9289
30 годишната самохрана мајка која разубавува сè околу себе!   Елена Јанев, жена, мајка, кралица која храбро чекори низ…