трендсетери мешу нас | Trendseteri
Menu

Tag: трендсетери мешу нас

Сашка – Трендсетерка која…

6936
Трендсетери меѓу нас, со Сашка Дамата по која дефинитивно се вртат сите кога ќе помине е Сашка Тортевска-Стојановска. Зелените…