#Тоше Проески | | Trendseteri
Menu

Tag: #Тоше Проески

Тоше има само ден…

2475
Тоа ќе остане Тошка…   На денешен ден, 25 јануари. Да беше жив нашиот Тоше Проески ќе наполнеше 39…

Портрет од коса во…

4654
Во чест на овој ден: портрет за нашиот Тоше Проески, чиста уметност   Уметноста не познава граници, а имагинацијата…