#технологија | | Trendseteri
Menu

Tag: #технологија

Смарт леќите стануваат реалност

2729
Проширена реалност   На платформата за претставување најнови технолошки решенија CES едно технолошко откритие го привлече целото внимание на…

Натпревар на Apple за…

2340
За професионалци, но и за фото ентузијасти аматери – Apple Night mode фотографии   Американскиот гигант Apple отвори интересен…

Најголемата 3D зграда во…

3761
Зграда што ќе ве остави без здив – генијално!   Знаеме дека технологијата секојдневно напредува и дека во 3D…