Стар Трек | Trendseteri
Menu

Tag: Стар Трек

Прва Македонка со ЕМИ!

38455
Александра Кочоска ја освои ЕМИ наградата за „Стар Трек – Дискавери“   Александра Кочоска-Дековиќ, продуцентка на визуелни ефекти на…