#смути на денот | | Trendseteri
Menu

Tag: #смути на денот

Смути на денот –…

1818
Смути со малини, јагоди и капини   Миксот од овошје и зеленчук преточен во чаша – смути – е…

Смути на денот –…

1886
Малина смути со путер од ореви   Добро утро трендсетери! Дали сте подготвени за здрав почеток на денот? Како…

Смути на денот –…

3676
Банана смути со путер од кикиритки   Миксот од овошје и зеленчук преточен во чаша – смути – е…