#Смарт прозорец | | Trendseteri
Menu

Tag: #Смарт прозорец

Слепите лица ќе “прогледаат”…

4931
Форд со смарт стакло за слепи лица   Американскиот гигант Форд со нов изум кој на слепите и лицата…