Скопје | Trendseteri
Menu

Tag: Скопје

Патешествието од Барбадос до…

9013
Ковид-19 ги врати македонските морнари дома, во Македонија.   Македонија, како и сите останати балкански држави има значаен број…

Скопски Виз Ер Маратон…

43114
Скопски Виз Ер Маратон – многу повеќе од обична 3 часовна трка   Подготовките за најголемото маратонско случување во…