ролка | Trendseteri
Menu

Tag: ролка

Бела ролка

4982
Идеи како да ја носите белата ролка Неоспорен факт е дека црната ролка е модерна секогаш кога ќе застуди,…

Зошто да носите ролка…

2973
За да не го нарушат својот стил, мажите ретко ги носат, што е ГРЕШКА!   Затоа ви даваме неколку…

Ролка, совршено решение и…

1244
Ролката како моден детал   Ролка, совршено решение и во ладните денови да бидете тренди иако претходната сезона беа…