Петар Милошески | Trendseteri
Menu

Tag: Петар Милошески

Петар Милошески – иднината…

7029
Младиот Петар Милошески. Европски или можеби нареден светски шампион во коњичкиот спорт Македонската јавност е  многу малку запознаена со…