Перо Пандилоски | Trendseteri
Menu

Tag: Перо Пандилоски

Перо Пандилоски ја откри…

3121
Младиот и талентиран пеач Перо Пандилоски од Гостивар го објави видеоспотот за неговата најнова песна “Летна тајна”, која се…