Патникот со закрпени патики | Trendseteri
Menu

Tag: Патникот со закрпени патики

Одберете го вистинскиот совет

17224
Дилемата создава потреба од дополнително и различно мислење   Често се бара совет од пријатели и луѓе кои се…

Не треба да биде…

69015
Изладени односи меѓу партнерите   Љубовта е чувство што не тера да сакаме, да се раддуваме и да останеме…

Жена – Храбра и…

6422
Жената oсвојува уште од времето на Ева   Не знам зошто се чудите како тоа жените биле дрски и…

Наши сме си

1680
Секој со свои навики   Човек се раѓа чист и бел како хартија. Во текот на животот тој стекнува…

Интелектуалната жена

2927
Зошто просечен маж не посакува интелектуална жена …во мислите   Секој човек на планетата посакува барем за миг да…

Живееш свој живот

11823
Енергетски рингишпил   Денот се обидува да ме цеди како лимон. Нека ме цеди. Денот е лимон, а енергијата…

Залудно изгубено време

10746
Единствено нешто што го давате, што никогаш нема да Ви се врати – Времето   Во современото и динамично…

Животот е еден

2245
Каков би бил човекот без општествените маргини?   Човечкото суштество се смета за паметно и способно.  Неверојатно е тоа…