остериа франческана | Trendseteri
Menu

Tag: остериа франческана

„Osteria Francescana“- Најдобриот ресторан…

2062
„Osteria Francescana“ – Најдобриот ресторан на Светот   Најдобриот ресторан на светот е италијанскиот „Остериа Франческана“ во Модена, беше објавено на свеченост…