#ноќ на вештерките | | Trendseteri
Menu

Tag: #ноќ на вештерките

Како се маскираа познатите…

2627
Halloween 2019 во Светот Празникот “Ноќта на вештерките” вчера го прославуваше целата планета. А колкав е интересот на ова…

Инспирација од познатите за…

3242
Модерни костими за Halloween   Иако Ноќта на вештерките (31 Октомври) или попознато како Halloween не е македонски празник,…