најдобрите видови на џин | Trendseteri
Menu

Tag: најдобрите видови на џин

Најдобрите видови на џин

4019
За перфектен џин-тоник   Џинот претставува стар жесток пијалак измислен од страна на Холанѓаните во 1500 година. Џинот се…