модна недела Њујорк | Trendseteri
Menu

Tag: модна недела Њујорк

Двобојни комбинации – тренд…

9078
Уникатни и интересни дневни комбинации   Доколку сакате интересни и уникатни дневни комбинации, овој тренд е како создаден за…

Највпечатливи чевли од модните…

5311
“Фрлете” поглед на најдобрите модели од сите модни недели Се наоѓаме во сезоната на светските модни недели, па затоа…

Чанти за впечатлив и…

5508
Најдобрите чанти на Диор, Ботега Венета и други…   За најдобрите чанти секогаш можеме да се инспирираме од уличната…

Познатите ѕвезди на Њујоршката…

6568
Како изгледаа познатите на модната недела во Њујорк?   На модната недела во Њујорк имавме можност да ги видиме…