#Марија Лозаноска | | Trendseteri
Menu

Tag: #Марија Лозаноска

Жено убава. Сама кажи…

26980
  Жено убава, ислушај се. Запрашај се. Што сакаш сега? Не сакаш да се дружиш? Во ред е. Не…

Многу ми е жал…

20467
Умееме толку многу за да се продадеме толку ниско   Многу ми е жал што ви се појави Јавна…

Кога ќе почувствувате дека…

18824
Размислете дека може сте само на погрешно место   Кога ќе почувствувате дека не припаѓате во одредена група на…