Лорен Бакал | Trendseteri
Menu

Tag: Лорен Бакал

Незаборавни жени во незаборавни…

5807
Иконски фустани кои ќе ги паметиме засекогаш   Познатите дами отсекогаш ни биле инспирација за модниот изглед и заедно…