#култура | Trendseteri
Menu

Tag: #култура

Гоце Андоноски: “Моите дела…

5169
Македонскиот уметник со повеќе од 30 изложби ширум Германија Гоце Андоноски е роден во Германија, по потекло македонец од…

Ги изгубил двете раце…

1900
Уметник, не по избор, туку случајно Сликарската уметност го ангажира лицето со телесен инвалидитет целосно и ја менува неговата…