Куба Либре | Trendseteri
Menu

Tag: Куба Либре

17 години Cuba Libre

4143
Роденденска забава на Cuba Libre – Охрид   17 години успешна приказна. 17 години најпријатното место на охридското крајбрежје.…

Cuba Libre – Ohrid

4018
Cuba Libre не е само коктел, туку најубавата понуда на охридското крајбежие   Cuba Libre е веќе 16 години…